Au spus că e o conspirație pentru proști…

0

Au spus că „nu există stat paralel”, că asta e o conspirație pentru proști, că „nici vorbă de ingerințe ale serviciilor secrete în justiție” sau de „arestări la comandă politică”.

– Astea-s niște tâmpenii, dom’le, aiurelile unor #penali, ziceau ei.

Acum nimeni nu mai poate nega că generalii și procurorii care „s-au luptat” cu corupția (sanchi!) erau, în realitate, cei mai corupți dintre pământeni. Ignobile personaje! Pe Coldea l-a caracterizat foarte bine chiar un fost general SRI în cartea sa, Puterea Umbrei: „Un personaj care suferă de anomie”.

Mai departe, au spus că nu există operațiuni oculte pe scena politică, au susținut că democrația merge ca pe roate, că nu e nimic de remediat, că sistemul actual trebuie apărat, chiar au garantat că alegerile sunt libere.

Au spus că virusul-vedetă în niciun caz nu a fost creat în laborator, ci a zburat liliacul cu el, apoi l-a predat unui pangolin care l-a transmis la om. Mai întâi au spus că e doar o răceală, apoi s-au răzgândit. Au spus că doar carantina va opri răspândirea, apoi că doar măștile și serurile experimentale ale unei anume companii americane vor opri pandemia și ne vor salva de la moarte. A, și dincolo de toate, că trebuie să fie obligatoriu să ne înțepăm cu ele fiindcă e SIGUR ȘI EFICIENT.

Au CENZURAT și blamat toate vocile care au chestionat „sursele oficiale”, pe oricine a avut întrebări în locul certitudinilor diseminate de ei, date drept adevăruri absolute, deci de necontestat.

Acum s-a dovedit pe baza probelor irefutabile că:

  1. a) Un institut american condus de Fauci a finanțat ani de zile un laborator chinezesc din Wuhan unde erau manipulate coronavirusuri (gain of function); A confirmat-o chiar șeful National Institute of Health.
  2. b) Virusul-vedetă a fost manipulat în laboratorul finanțat de SUA, apoi scăpat de acolo în toamna anului 2019 – rămâne de stabilit dacă intenționat sau din greșeală.
  3. c) Izolarea și restricțiile abuzive nu au folosit la nimic, în afară de distrugerea economiei și terorizarea populațiilor;
  4. d) Produsele propuse de giganții pharma nu doar că n-au oprit/scăzut riscul de a răspândi/contracta infecția, ci l-au amplificat (dovedit!), nu doar că n-au scăzut riscul de deces, ci au produs milioane de efecte secundare grave, boli genetice și autoimune, tulburări neurologice, miocardite și pericardite, decese (epidemia de „morți subite”).

Au spus că e o conspirație că America a facilitat conflictul din Ucraina (printre altele) și că Putin, bolnav, pe moarte, va pierde tot, iar Rusia va ajunge izolată pe plan mondial. Vă las în comentarii o analiză excelentă postată pe site-ul The Guardian în 2014, material ce poartă titlul: „În Ucraina, SUA ne târăște în război cu Rusia”. În 2014! (Articolul e în engleză, voi publica varianta tradusă pe pagina mea de Substack).

Faptele apodictice arată că economia Rusiei s-a dovedit imună la sancțiuni, care au avut efect de bumerang în occident, Federația Rusă și-a suplimentat, prin referendum, teritoriul cu regiunile locuite de etnici ruși (ce își proclamaseră independența încă din 2014), BRICS își va lansa curând propria monedă ce va arunca dolarul, laolaltă cu ce a fost hegemonia SUA, la lada de gunoi a istoriei, iar Rusia, cea mai mare forță nucleară a lumii, deținătoare a unei cantități uriașe de resurse naturale, deloc izolată, defilează braț la braț cu constructul ce devine cea mai mare forță economică și industrială a planetei.

Acum, din disperare, establishmentul american e pregătit să lupte până la ultimul …european, zbătându-se prin binecunoscutele mijloace de propagandă și subjugare să arunce lumea într-un nou război mondial sângeros, totul spre satisfacția oligarhilor americani din industria de armament, adică adevărații deținători ai puterii în lumea așa-zis democratică a „partenerului nostru strategic”.

TOT ce EI v-au spus că „e conspirație, dom’le”, șoșocisme, propagandă antivaccinistă etc., iată cum s-a dovedit că era pura realitate, în vreme ce tot ce EI au promovat vreodată ca adevăr s-a dovedit DE FIECARE DATĂ a fi complet fals, în absolut răspăr cu realitatea.

Cine sunt EI? Despre asta e vorba! Îi știu, îi știți, îi știm. De la propagandiștii pro-americani la fomentoștii #rezist, de la teroriștii politici și mediatici din pandemie până la securiștii vechi și noi, de la jurnaliștii cu epoleți la influencerii de mucava, important e să nu-i uităm niciodată pe idioții inutili ai lumii în care trăim.

– opinie de Dinu Popescu via dinupopescu.substack.com

PS: Lucian Mândruță e aici?

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.