„Ne-ați făcut pe toți ținte. Suntem în pragul unui război civil”

0

În urma tentativei de asasinat asupra prim-ministrului Robert Fico, guvernul de guvernământ așază vina pentru tentativa de omor odioasă și antidemocratică asupra opoziției și a presei dominante de stânga.

„Ne-ați făcut pe toți ținte”, a spus Ľuboš Blaha, vicepreședintele parlamentului slovac și membru al partidului Smér al lui Fico, în timpul unei conferințe de presă aprinse.

„De ani de zile ați răspândit o ură bântuitoare. Ați urât faptul că oamenii ne-au ales atât de mult încât ați alergat după noi ca niște animale sălbatice. Acestea sunt roadele muncii voastre. Prim-ministrul luptă pentru viața lui din cauza voastră”.

El a menționat că „mass-media liberale” au provocat ura față de Fico, legată de angajamentul său față de politica naționalistă și de dorința sa de a pune capăt războiului din Ucraina printr-o încetare a focului negociată.

Ministrul de Interne al țării, Matúš Šutaj Eštok, a mai remarcat că atacurile constante ale mass-media și ale opoziției asupra lui Fico au contribuit la alimentarea climatului care a dus la tentativa de asasinare a acestuia, inclusiv utilizarea unui limbaj dezumanizant.

„Vă cer tuturor să încetați să escaladați atacurile și expresiile de ură care sunt îndreptate către o tabără politică sau alta. Din ceea ce s-a dezlănțuit, și mulți dintre voi ați semănat, a apărut o furtună astăzi. Și ne aflăm încet în pragul războiului civil”, a declarat ministrul Šutaj Eštok jurnaliştilor. (rmx.news)

Exact ce-am postat eu aseară. Rețeau sorosistă de la Bruxelles, neomarxistă, anti-creștină, globalistă, răspândită prin toate țările membre UE a otrăvit societățile europene, le-a divizat, semănând o ură sălbatică.

Cine nu e cu noi e împotriva noastră. Cine vrea pace în Ucraina e pro-rus. Cine cere stoparea genocidului din Gaza e antisemit. Cine refuză vaccinarea ARNm e conspiraționist, trebuie să i se restrângă drepturile și libertățile. Cine contrazice narațiunile oficiale trebuie cenzurat și chiar condamnat pentru subversiune, e pericol social, comite un atentat la democrație, așa cum o definim noi.

Cine este împotriva migrației necontrolate, a multiculturalismului, political correctness-ului, minorităților excentrice, woke-ismului, transgenderismului e populist, extremist, trebuie izolat pe scena politicii, ecranat în media.

Asta este adevărata democrație occidentală pe care orbii îndoctrinați, analfabeții funcțional, lipsiții de gândire critică, imbecilizații o susțin în spirit gregar. N-au înțeles că Occidentul a dispărut ca civlizație și cultură, substituite de o civilizație și cultură străine de spiritul ei care i-a conferit măreția cândva. Este o creație a unor descreierați care, deși minoritari, și-au impus dictatura asupra societăților europene inerte, paralizate de frică.

Autor: Angelo Davidescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.