De 36 de ani sunt mințit cu nerușinare de politicienii pe care acum sunt îndemnat să îi votez

0

Am ajuns la vârsta de 77 de ani și am văzut 13 rânduri de alegeri, 5 în comunism și 8 în democrația occidentală din Suedia!

Pot susține, în deplină cunoaștere a realității pe care am trăit-o, că minciunile spuse în timpul campaniilor electorale de politicieni în socialism sunt nevinovate în comparație cu minciunile uriașe spuse de politicieni în campaniile electorale din Suedia.

În socialism ni se spunea să votăm cu Partidul Comunist, care ne asigură o viață liberă și fericită, care are grijă de clasa muncitoare și de copiii țării și construiește epoca de aur. Alegerile erau câștigate obligatoriu cu 99,8%, indiferent câte voturi erau împotrivă! Dar fiecare om avea loc de muncă, școala era serioasă și pregătea profesioniști adevărați care apoi asigurau o creștere economică evidentă. Așa a ajuns România o țară dezvoltă economic și respectată peste tot în lume. Minciuna consta doar în faptul că ni se asigura o viață liberă!

De când sunt în Suedia, la fiecare tur de alegeri absolut toate partidele promit îmbunătățire în sistemul de sănătate și de învățământ, protecția mediului înconjurător, asigurarea libertăților și drepturilor cetățenilor. De când suntem în UE se promite și cooperarea fără rezerve cu această organizație care pur și simplu ne-a luat suveranitatea și ne dictează politica internă, totul în numele binelui general!

Am văzut cum Suedia anului 1988, o țară neutră și suverană cu standard de viață ridicat, cu școli de bună calitate, fără droguri sau incidente brutale, curată și cu viață în siguranță deplină s-a transformat într-o țară sclavă a intereselor externe, în care

– străzile sunt pline de gunoaie,

– sunt promovate false probleme (drepturile LGBTQ, schimbările climatice, frica de pandemii sau de atacul rușilor),

– sunt promovate promiscuitatea și minciuna,

– școala s-a degradat constant, a fost invadată de droguri și scoate pe bandă rulantă analfabeți funcțional care scriu și citesc cu greu după 12 ani de școală,

– milioane de oameni nu se descurcă cu salariul sau pensia pe care o primesc și trebuie să primească ajutor de la stat,

– libertățile ne sunt îngrădite în mod brutal,

– orașele mari au devenit nesigure intrând sub influența grupărilor criminale, cartiere întregi fiind abandonate în mâinile ascestora,

– mai nou suntem obligați, de politicienii criminali care ne-au băgat în NATO, să ne înarmăm și să participăm la războiul declanșat de NATO contra Rusiei.

Deci, de 36 de ani sunt mințit cu nerușinare de politicienii pe care acum sunt îndemnat să îi votez pentru că, prin activitatea lor în Parlamentul european, vor face ca viața noastră să fie mai bună prin restricțiile pe care le vor promova contra noastră în lupta cu pandemiile sau cu schimbările climatice, prin promovarea energiei verzi și prin participarea la războaie alături de NATO. Despre școală și sănătate au uitat complet!

Îmi este scârbă să le mai văd pozele afișate pe toți stâlpii și de abia aștept să fie aruncate la coșul de gunoi, acolo unde merită să fie. Iar de votat, am votat în avans, cu unul din partidele care promite că va milita pentru suveranitatea Suediei, promovând ieșirea acesteia din Uniunea Europeană!

Autor: Emil Stefan Ghibu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.