„Eu nu am fost împotriva vaccinului. Nici nu am știut că e periculos, dar mi-am dat seama că cei care îl promovau erau mincinoși”

0

Faimosul realizator de televiziune și om de presă Tucker Carlson a explicat în cadrul emisiunii The Shawn Ryan Show de ce nu s-a vaccinat anticovid: „Eu nu am fost împotriva vaccinului. Nici nu am știut că este periculos, dar mi-am dat seama că oamenii care îl promovau erau mincinoși!”.

El a mai spus: „Cei nevaccinați sunt frecvent întrebați: ‘De unde știați că vaccinurile anti-COVID sunt periculoase când au fost lansate?’. Răspunsul este simplu: Nu am știut. Cu toate acestea, ne-am dat seama rapid că cei care promovau vaccinurile erau mincinoși”.

Jurnalistul american și-a amintit cum „nu a știut că vaccinul nu va funcționa” sau că „va face rău” atunci când a fost lansat pentru prima dată. Dar ceea ce știa el era că „oamenii care îl vindeau erau mincinoși”.

„Nu am avut nimic împotriva vaccinurilor. Am crezut că sunt ‘minuni ale științei’, cum mi s-a spus. Nici nu știu ce să cred despre vaccinuri acum, sunt sceptic. Dar, legat de vaccinul AntoCovid, știu multe despre înșelarea oamenilor, pentru că asta a fost slujba mea întreaga mea viață și, de asemenea, înceerc să îmi dau seama atunci când un lucru este adevărat sau fals. Iar comportamentul oamenilor care îmi vindeau asta era atât de vizibil înșelăător (…) Am știu că sunt mincinoși instantaneu”, a spus Carlson. „Nu știam că vaccinul nu va funcționa, ceea ce nu a fost așa, bineînțeles. Nu am știut că va provoca daune, ceea ce s-a întâmplat. Dar am știut că oamenii care îl vindeau erau mincinoși. Am știut asta instantaneu. Și îi cunosc pe unii dintre ei, dar puteam să îmi dau seama după comportamentul lor că mint. Și am zis: Nu știu ce este asta. Nimeni din familia mea nu primește asta… Punct! Ca și cum mi-am dat seama de asta în prima zi … Am simțit că ceva era în neregulă atât de puternic și pur și simplu mi-am urmat instinctele. Și cred că asta funcționează”, a afirmat Tucker Carlson.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.