Mă scuzați, eu cu cine votez?

2

Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului.

Din nefericire, alternativa înseamnă dictatură sub o formă sau alta. Așa că în momentul votului avem posibilitatea de a alege răul cel mai mic. Neparticiparea sau anularea buletinului echivalează cu un vot hotărât pentru „răul cel mare”.

La alegerile din 2024 se confruntă două mari curente. Primul este format din gruparea de partide mainstream (PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER), care gravitează în jurul ideei de globalizare fără niciun Dumnezeu. Sunt politicieni dedicați sută la sută așa-numitului Deep State. Colaborează foarte strâns cu corporațiile, pun interesul național pe ultimul plan și, la nevoie, mimează un „patriotism economic” de toată jena, pentru a atrage electoratul debusolat.

Acești politicieni-marionetă, gen Ciucă, Ciolacu sau Iohannis, se simt în pielea lor cât timp beneficiază de avantajele majore (și nemeritate) acordate „elitelor”. Sunt total lipsiți de principii, se ghidează exclusiv după mirosul banilor și se dovedesc a fi incapabili de orice demersuri la Bruxelles menite să ne redea demnitatea. Mai mult, în situații de criză nu ezită să pună în pericol sănătatea românilor, să le încalce libertățile fundamentale și să-i țină într-o teroare perpetuă.

Dacă sunteți pregătiți să puneți ștampila pe reprezentanții partidelor PSD, PNL, USR, PMP, FD sau REPER, atunci înseamnă că o considerați pe Ursula von der Leyer o persoană demnă de încredere. Un profesionist desăvârșit dedicat intereselor simplilor cetățeni din UE. Un om integru și un exemplu pentru tânăra generație.

Dacă votați partidele mainstream, înseamnă că ați profitat din plin de pandemie și de suferințele a milioane de români.

Dacă votați partidele mainstream, atunci votați continuarea războiului din Ucraina în folosul exclusiv al Statelor Unite. Sunteți, cumva, părtași la viitoarele mormane de victime. Participați în mod direct la planul globaliștilor de a îmbogăți o mână de așa-zise elite, la fel ca în pandemie, pe spinarea suferinței imense a zeci de milioane de europeni.

Dacă votați partidele mainstream, atunci promovați ideologia LGBT în școli, admiteți că lupta cu încălzirea globală nu este o farsă, că istoria trebuie rescrisă potrivit normelor „woke” de corectitudine politică și că migrația ilegală nu reprezintă o infracțiune.

Duminică mergem la vot ca să punem ștampila pe partidele suveraniste (în special la europarlamentare), dar și pe politicieni în care avem încredere la nivel local.

Partidele suveraniste au luat atitudine atât în pandemie, cât și acum, când aceleași triste marionete sună mobilizarea generală pentru apărarea intereselor unor psihopați lacomi.

Știu că aveți dubii cu privire la mulți suveraniști. Știu că înclinați mai degrabă să rămâneți acasă. Doar că „Răul cel mai mic” a fost și rămâne singura opțiune viabilă, până când în România va apărea un autentic lider suveranist, de talia lui Viktor Orban. Poate că, printr-o minune, îl vom vedea la prezidențialele din toamnă.

Și încă ceva: electoratul suveranist este extrem de dezbinat, din diverse motive. Fiecare vot al patrioților are greutate. Haideți să nu-l risipim pe candidații noștri preferați cu șanse aproape nule de a obține mandatul.

Duminică avem posibilitatea de a le spune politicienilor globaliști că și-au bătut joc de noi atât în pandemie, cât și acum, pe timp de război. Și că merită pe deplin să iasă din scenă în huiduielile publicului.

Preluare: opozitia.net / Autor: Adrian Onciu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

 1. Trei locuri comune pe care gindirea derapeaza in succesiune rapida:

  1. Alternativa la democratie nu este ‘dictatura’ ci statul limitat constitutional in asa fel incit a. puterea sa de taxare este drastic limitata, b. inceteaza sa fie ‘social’ si ‘investitional’, c. nu se angajeaza in constructivism cultural de nici o culoare ideologica.

  2. Partidele conservatoare si suveraniste sint prinse, peste tot in Atlantia, intr-un proces de convergenta similar cu partidul comasat roman. De aceea Farage reintra in politica in Anglia, Ron Paul vorbeste de ‘partidul fara nume’ in America, iar alianta Ursula-Meloni defineste acum, in prag de alegeri, curentul dominat in UE, prin excluderea AfD.

  3. Numai cita vreme puterea iti fura ochi poti sa vezi ca ‘singura alternativa’ suveranistii. Oricine urmareste din unghiul libertatii spatiul public romanesc nu este deloc, dar deloc, extaziat de competenta conservatorilor in materie de libertate a romanilor. Pina cind vor invata cel putin sa nu o mai denigreze, sau sa vorbeasca lipsit de continut despre ea, cel mai bine, pina ce vor invata _in ce consta_, cum se obtine si se mentine libertatea politica – pina atunci, valoarea suveranistilor este mai mare in opozitie. In orice caz, romanii grijulii cu libertatea lor nu ar trebui sa le dea ‘pass’ si cale liberea la putere. CInd o vor obtine, va fi prea tirziu pentru a corecta ceva.

  Pentru mai mult, cauta pe web si/sau Telegram (cu ghilimele):

  „Pactul de neagresiune al romanilor cu romanii”
  „Convergente realpolitike”
  „Cabotinii libertatii”

 2. P.S. Telegram. Locul comun pre-electoral numarul

  4. ‘Dezbinarea electoratului suveranist’ are un singur ‘motiv’: lipsa identificarea corecta a celui mai mic numitor comun, care este libertatea negativa, libertatea fata de impozitii. Dealerii de credinte intotdeauna vor dori sa le vire pe gitul altora. Iar in materie de continut pozitiv al credintelor, regula este: variatia lor e infinita si supusa ‘narcisismului micilor diferente’. Cei mai multi ‘suveranisti’ nu urmaresc eliberarea romanilor fata de stat ci folosirea statului pentru impunerea credintelor lor celorlalti. Acest motiv nu este specific romanesc: peste tot e la fel.

  Starea naturala a omului este opozitia permanenta fata de subjugare.
  Politica nu e fotbal, votantii nu sint galerie: ci indivizi constienti ca e vorba de a da unora putere de constringere asupra lor. Oamenii cu grija pentru viata lor nu fac asta decit cu maxima reticenta. Singura ‘opozitie’ care isi merita numele este cea care tine in friu puterea, indiferent de culoarea ei ideologica. ‘Unirea’ pe care lamentatia ‘dezbinarii’ o invoca, nu poate fi decit una singura: unire mica.

  Vezi in telegram versiunea cu legaturi justificative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.