Un furt de identitate şi o distrugere a pilonilor pe care se bazează societatea umană

1

Încercarea homosexualilor şi a altor categorii deviante de a sustrage fraudulos valori specific umane, precum familia, căsătoria, naşterea sau creşterea pruncilor, este un furt de identitate şi o distrugere a pilonilor pe care se bazează societatea umană.

Europa a adoptat suicidar o nouă legislaţie împotriva discriminării. Însă această legislaţie îngrijorează grupările pro-viaţă şi asociaţiile creştine, care vor suferi persecuţia din partea autorităţilor. Legea – în loc să fie un mediu al armoniei sociale, a devenit excesivă şi tiranică, interzicând cu pedeapsa cu închisoarea orice discriminare a homosexualilor. Astfel, dacă o organizaţie nu recunoaşte dreptul homosexualilor de a adopta copii, poate fi pasibilă de amendă sau închisoare membrilor ei.

Statul a devenit astfel un agent torţionar, care sancţionează discriminatoriu orice diferenţă şi tradiţie, în favoarea unei nivelări legislative periculoase şi imorale. Politica statului nu mai este nicidecum cea a egalităţii, ci a favorizării cuplurilor homosexuale, a anomaliei etice şi a distrugerii valorilor fundamentale ale fiinţei umane.

Nediscriminarea nu înseamnă nicidecum lipsă de gândire şi de alegere, ci toleranţa şi refuzul violenţei în rezolvarea problemelor în societate. În acelaşi timp, încercarea homosexualilor şi a altor categorii deviante de a sustrage fraudulos valori specific umane, precum familia, căsătoria, naşterea sau creşterea pruncilor, este o distrugere a pilonilor pe care se bazează societatea umană.

Acum câţiva ani mă aflam în Germania răsăriteană, vorbind cu un pastor protestant din Leipzig. El mi-a spus că una dintre cele mai mari probleme ale confesiunii lor este existenţa unei „biserici” privatizate, care nu are nicio legitimitate religioasă. Doar că aceştia se îmbracă la fel cu pastorii lor, au aceleaşi instrumente, se prezintă politicos la uşa celor doritori de o slujbă religioasă, fac totul ca la carte, şi cer un onorariu mai mic decât biserica oficială. I-am spus pastorului, că deoarece toţi sunt preoţi în protestantism şi nu există hirotonie, succesiune apostolică, sacerdoţiu etc., oricine îşi poate aroga dreptul de a săvârşi slujbe. Corupţia zace deci în generalismul izgonitor de har al reformei. Biserica protestantă a devenit un SRL, aflat în concurenţă direct cu altele de acest fel. Dacă toţi sunt preoţi, atunci nimeni nu mai este de fapt preot.

Insistenţa homosexualilor de a primi căsătoria, de a întemeia familii şi de a adopta copii este un astfel de furt de identitate. Este exact cum într-o zi, o adunătură de oameni ar hotărî să-şi spună episcopi, s-ar îmbrăca precum ierarhii, şi ar pretinde că sunt episcopi. Este oare discriminare să fie opriţi din a fura imaginea şi identitatea ierarhilor Bisericii?

Autor: Ioan Istrati

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Prezint un material din 6 febr. 2014: Va rog să-l citiți chiar să-l analizați cu atenție. Unde suntem astăzi după 10 și de ce? Nimic nu am cu această categorie de Homo Sapiens, absolut nimic dar să alegi doar mari sărbători religioase în care să faci manifestările este …… spuneți voi. Cer, și în multe state au obținut, legifera căsătoriei între persoane de același sex. Heterosexualii renunță tot mai mulți la acest act. Se pare că nu este chiar atât de important. Persoanele LG Prezint un material din 6 febr. 2014: Va rog să-l citiți chiar să-l analizați cu atenție. Unde suntem astăzi după 10 și de ce? Nimic nu am cu această categorie de Homo Sapiens, absolut nimic dar să alegi doar mari sărbători religioase în care să faci manifestările este …… spuneți voi. Cer, și în multe state au obținut, legifera căsătoriei între persoane de același sex. Heterosexualii renunță tot mai mulți la acest act. Se pare că nu este chiar atât de important. Persoanele LGBTI se bat pentru a le obtine. De ce am întrebat pe cineva? ”DE-al dracului” a fost răspunsul și tot ”de-al draculu BTI se bat pentru a le obtine. De ce am întrebat pe cineva? ”DE-al dracului” a fost răspunsul și tot ”de-al dracului” se manifestă în zilele de mare sărbătoare pentru creștini. M-am întrebat de ceva vreme de ce doar creștinii, și mai ales catolicii și ortodoxii, sunt sub acest atac constant. Urmărind conflictul din Gaza cred că am găsit răspunsul. Ideologia Neo marxistă vrea să distrugă lumea oamenilor albi și odată cu această familie, religia și nu de azi de ieri ci de la începuturile creștinismului. Așa a venit întrebarea care trebuie să găsească răspunsul nu este prea târziu: ”Cine Urăște Creștinismul?”
    Raportul Lunacek: FOAIE DE PARCURS PENTRU HOMOSEXUALIZAREA EUROPEI/ Cu pasi repezi catre HETEROFOBIE si CRESTINOFOBIE: “BIG BROTHER bate iarasi la usa istor ersoanelor LGBTI iei” / Cernea revine cu parteneriatele civile in Parlament;
    NU REUȘESC SĂ TRIMIT MATERIALUL DIN 2014. Am nevoie de Emailul D-stră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.