Dacă naționalist înseamnă a-mi iubi țara, da, sunt naționalist

9

Dacă naționalist înseamnă să-mi iubesc familia și valorile tradiționale ale familiei (femeia natural născută mamă – bărbat natural născut tată – copil), da, sunt natural – tradițional naționalist.

Dacă naționalist înseamnă a cere celor ce trăiesc în România să respecte limba română și țara în care trăiesc, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă a obliga pe cei care trăiesc în România să învețe și să vorbească limba română, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă să spun „du-te cât vezi cu ochii!” celui care în țara mea nu mă respectă, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă a nu da nimănui nimic din ceea ce este al țării mele, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă să-i dau afară din țară pe trădători, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă ca nimeni în țara mea să nu mă înjure și să mă jognească, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă să nu accept aderarea și propaganda la/de idei/practica/legiferarea homosexualității, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă ca niciun partid sau organizație sau persoană care sunt anti-români sau de alt neam decât mine să nu fie în Parlamentul României, Guvernul României, Președinte al României, da, sunt naționalist.  

Dacă naționalist înseamnă să-mi iubesc și să-mi respect bunii și străbunicii și să vreau ca ei să fie respectați de toți cei care se află în țara mea, da, sunt naționalist.

Dacă naționalist înseamnă să-mi iubesc credința strămoșească și să cer ca la mine în țară credința să-mi fie respectată, da, sunt naționalist.

Autor: Costică Capșa

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

9 COMENTARII

  1. Frumos gândit! Și mai ales adevărat, știut fiind faptul că miopia față de viitorul României a dus întotdeauna la suferințe și eșecuri. Așa cum a spus și Danton atunci când, aflat în umbra ghilotinei, era sfătuit să se expatrieze: ”nu poți lua țărâna patriei pe tălpile picioarelor”.
    În vremurile actuale, patriotismul este mai important decât oricând, deoarece reprezintă zestrea indispensabilă unei existențe conștiente între ieri și mâine, temei sacru de a viețui aici și nu aiurea, de a îndrăzni pe culmi pe măsura rădăcinilor. Bine ar fi ca frazele de mai sus să deștepte acea prezență sincronă a conștiinței cât mai multor români!

  2. Din pacate in colonia satanista Romania a fi nationalist inseamna sa fi si FASCIST care urla ”Basarabia e Romania” si ”moldovenii sunt romani” desi marea majoritate a moldovenilor de peste Prut NU se considera romani, NU vor sa fie romani si NU vor nici o ”unire” cu colonia satanista Romania. Deasemenea nationalistii romani sunt in marea majoritate si bolnavi psihic de ”RUSOFOBIE”. Aceste boli vin la pachet cu nationalismul in colonia Romania.

  3. NATIONALISMUL E O DEFINITIE SINCERA SI SERIOASA CARE VREA BINELE ROMANIEI CA NATIE SI POPOR DE LA ORIGINI SI PINA AZI ,, NATOINALISTI DIN TOATA ROMANIA UNITIVA SA SCAPAM TARA DE TRADATORI ,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.