Toate teoriile conspirației s-au dovedit adevărate până acum cu excepția uneia

0

Toate teoriile conspirației privitoare la Vajnica Lume Nouă și plandemie s-au dovedit adevărate până acum cu excepția uneia dintre ele. Această teorie pretinde că există o Alianță globală a patrioților din întreaga lume care luptă împotriva globaliștilor iar această alianță este pe punctul de a câștiga războiul. Măsurile demente luate împotriva populației ar fi acte de disperare ale unui sindicat global de crimă organizată condus de câteva familii a căror origine se află în Babilon. Este vorba de un lung proces istoric de subjugare a omenirii, de împărțire a ei în sclavi și stăpâni de sclavi, proces scurtcircuitat vremelnic de către creștinism și credința sa într-o societate de frați liberi întru Hristos. Acest cartel, pretinde teoria respectivă, ar fi suprimat în epoca actuală accesul la ,,free energy” și alte tehnologii de vârf care i-ar fi permis omenirii o viață demnă pentru toți membrii ei. Marea resetare nu ar fi altceva decât încercarea de a pauperiza definitiv clasa de mijloc, singura atașată încă de proprietate și libertate. Agenda eugenistă derivă din credința acestei elite globale în sacrificiile umane (mai ales copii) practicate în Babilon, dar și de alte civilizații, precum civilizația Maya.

Deși eu nu văd niciun semn că ar exista niște forțe ale Binelui pe punctul de a învinge Raul, observ totuși neputința Răului de a subjuga planeta așa cum și-ar dori. Simt o putere extraordinară – nu este doar energia protestelor disperate ale sclavilor răzvrătiți, dar și puterea unei forțe organizate la nivel global acționând cu mare grijă pentru a bloca încercarea Răului de a ne înrobi definitiv sau a ne transforma în cenușă radioactivă.

La ora actuală existența acestei forțe rămâne la nivelul teoriei conspirației, dar ea nu poate fi totuși considerată o simplă fantezie. Să ne gândim la evenimentele bizare care au însoțit inaugurarea președenției lui Biden, la însuși faptul că nu se știe clar cine este în control la Casa Albă, eșuarea revoluțiilor colorate în Bielorus și Kazahstan, neputința globaliștilor de a impune agenda lor verde în afara fiefului lor european.

Chiar la nivelul României, slugă supusă a globaliștilor, există o rezistență mai mult decât pasivă împotriva dictaturii medicale. Și nu numai la nivelul populației.

Dacă forțele Răului ar fi avut controlul total, nu ar fi avut scrupule să ne strivească. Poate este doar „hopium”, „wishful thinking” din partea mea. Totuși mă gândesc că Răul nu poate exista singur, fără a fi contrabalansat de o forță a Binelui. Credința în Hristos este vie încă în miloane de oameni, iar speranța moare ultima.

Autor: Ovidiu Hurduzeu

 

 

 

 

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.