„Arendașul” „boierului” american

4

„Poporul român nu are un mai bun prieten decât Statele Unite, iar Statele Unite nu au un mai bun prieten de cât România”, declară Adrian Zuckermann, ambasadorul american la București.

Carevasăzică, românii au o relație exclusivistă, privilegiată cu americanii, chiar fără vize, și este o legătură spirituală, e dragoste mare!… Când eram gata să mă emoționez, mi-am amintit unde am mai citit asta: zilele trecute ambasadorul american din Polonia le spunea același lucru polonezilor. Dar acelelași lucru! Probabil că toți ambasadorii lor spun aceleași lucruri zilele astea prin toată lumea, cu câteva excepții … notabile, precum China sau Rusia, unde termenul „uman” de „prietenie” e înlocuit de „colaborare” și privilegiile exclusiviste de normalitatea apărării intereselor proprii.

Per ansamblu, încă, e doar jenant și infantil ce au făcut americanii din diplomație. Din arta negocierii și a întreținerii unor relații corecte și reciproc avantajoase au transformat-o peste tot unde au ajuns să se impună, mai ales după Al Doilea Război Mondial, în arta ipocriziei și imposturii. Peste tot au același comportament și mesaje, același sentimentalism mincinos și desuet, de prost gust, copleșesc cu complimente și lingușeli în public, șantajează și excrochează după cortine, de unde, prin serviciile și slugile lor, dedicate „civismului”, promovează numai lideri corupți și fără personalitate și îi elimină pe cei care îndrăznesc să se opună câtuși de puțin intereselor lor. În țara condusă de un lider prost și mizerabil americanii se simt cel mai bine, pe măsură ce acel stat decade. E o regulă și un raport de proporționalitate.

Nu e nicio surpriză că diplomația lor e plină azi, e burdușită de evrei: au simțit mirosul banilor. În calitate de ambasadori sunt intermediarii tuturor măgăriilor numite „afaceri”, tuturor speculațiilor și parandărăturilor, stăpânii comisioanelor în munca lobistică, corupție instituționalizată și trafic de influență legalizat. O activitate foarte potrivită cu spiritul lor. Banii extrași din colonii, din țările declarate „prietene”, adică cele ale căror elite contribuie la propria deposedare de resurse și jaf legalizat, sunt filtrați astfel de cei care pe vremuri la noi erau „arendași”…

La o scală mult mai mare Zuckermann ăsta, evreu descendent din România, e în poziția arendașului, evreu, de la 1907. Boierul român huzurea la Paris pe atunci și îl lăsa acasă pe arendașul evreu pentru a-i administra moșiile. Iar arendașul evreu storcea tot ce putea, nu numai pentru a-i furniza boierului sumele pe care i le-a promis, dar, bineînțeles, mai ales pentru a scoate, „din pământ, din piatră seacă”, cât mai mult pentru el. Înrobea țăranii, îi muncea și îi trata ca pe animale la jug, îi înșela sistematic și batjocorea, iar când, bietul țăran își îneca amarul o făcea tot în crâșmele lor, unde beia tării contrafăcute și distrugătoare pentru sănătate. Pe autorități însă arendașul le copleșea cu atenție, lingușiri, se dădea bine pe lângă cei numiți sau aleși și îi „ungea” corespunzător. Este cumva ceea ce se întâmplă azi… Răscoala de la 1917, provocată în primul rând tocmai de comportamentul arendașului evreu, a fost înăbușită sângeros de autopritățile liberale, care nu au avut nicio înțelegere sau empatie față de viața amărătului de țăran român, exploatarea asta, mult mai subtilă și generală, a întregii țării de către boierii de la Washington, Bruxelles și Berlin, sub oblăduirea unor autorități liberale sadea sau altfel intitulate politic, nu se știe încă cum se va încheia.

Deci, la o scală mult mai mare, diplomația americană a devenit o afacere evreiască, o arendășie pentru evrei: sprijină un partid și un candidat la președenție, iar apoi, odată ales, sunt răsplătiți cu posturi de „arendași” prin diverse colțuri ale lumii, pentru a-și deconta singuri cheltuielile și a scote profit (cât mai mare!). Iar poporul ăsta, când e vorba despre bani, e plin de imaginație și cu totul amoral: poate să facă și să spună orice, fără nicio noimă și fără urmă de bun simț …Zuckermann tocmai a dovedit…

(Nu este „antisemitism” aici, ci adevăr istoric și realitate obiectivă!)

Tarani batuti 1907

Secretul istoric antisemit al Răscoalei de la 1907

Documente rămase de la începutul secolului al XX-lea scot la iveală lucruri mai puţin cunoscute despre marea Răscoală din 1907. Istoricii botoşăneni cred că a fost o revoltă populară cu un caracter antisemit la care au participat nu doar ţărani, ci şi orăşeni, muncitori şi soldaţi (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Cum se zice, ”ferește-mă Doamne de prieteni!” Americanii n-au mai avut oameni capabili în diplomație de pe vremea răposatului John F. Kennedy! ”Partenerii” noștri strategici sunt interesați de o țară uitată de Dumnezeu undeva prin Balcani doar prin intermediul plasării uneia dintre principalele baze militare din Europa de Est, prin intermediul interferenței în procesul de prospectare și exploatare a resurselor României, prin amestecul în deciziile politice ale Guvernului și în justiție, interesați fiind doar de a îndrepta mersul țărișoarei spre adevăratele ”valori” occidentale, acelea ale democrației și ale statului de drept, doar prin folosirea militarilor români pe post de paznici ai câmpurilor petroliere luate cu japca de companiile de extracție americane ori ai câmpurilor cu mac, care generează heroina afgană atât de necesară CIA în finanțarea loviturilor de stat prin lume, doar prin intermediul ”înzestrării” armatei noastre la prețuri exorbitante cu tehnică militară americană scoasă din uz spre câștigul consistent al Complexului Militar Industrial și-al Pentagonezilor războinici care văd în Rusia o perpetuă amenințare, etc, etc, toate acestea demonstrând acut sentimentele de ”atașament și prietenie” ale administrației americane. Prin urmare, de ce și pentru ce s-ar mai obosi băieții să modifice forma și înțelesul unui discurs al unui ambasador-avocat care are probleme cu legea penală în SUA, acuzat fiind de tentativă de viol? Aș! E dificil să scrie un discurs sincer și emoționant pentru o simplă unealtă, pe care o manevrează ”depends on my mood”, câtă vreme la el acasă e obișnuit să ”lingă” doar proceduri de juma* de pagină format A4!!! Lipsă imaginație, bunăvoință și minte! Dacă tot ne introduce în aceeași troacă cu polonezii, n-are nevoie de asemenea însușiri!
    Mare dreptate a avut Bogdan Duca! https://www.facebook.com/bogdanalexduca/posts/3112437512177071
    Să mai dezvolt aici atitudinea Secretarului de Stat pe vremea lui Obama, John Kerry, la una dintre întâlnirile diplomatice din Iran? M-aș întinde până mâine dimineață! La fel bâlbele purtătoarei de cuvânt a Casei Albe Jennifer Psaki care nu putea să pronunțe ”Ucraina”, țară pe care – de altfel – au distrus-o fără vreun strop de ezitare? Toți sunt de aceeași factură! Iar România continuă să se ploconească, să facă sluj și să se închine unei protuberanțe tumorale.

  2. Istoria si -mai ales cea recenta (sub o suta de ani)-, impun idea clara(verificabila) ca MULT MAI BINE CU un politist mondial ca USA(Anglia si Israel- ca aliati -cu adevarat- de nadejde), decat cu unul precum China, etc., iar despre noul ambasador in Romania, cred ca „atentia” acordata este precis data pentru ca acesta este de origine Evreu, adica parte din Poporul Ales, pentru ca f. multi romani ii urasc pe evrei, tocmai pentru ca Israelul ca natie (si chiar Japonia), dau dovada de o solidaritate NATIONALA de exceptie, desi -in interior- au si ei multe divergente…De aici si marele lor succes si istoric(adica de mii de ani ) cat si la zi…

  3. Eu as zice mai degrabă interese din partea americanilor si chiar profitorie ptr ca romanii nu cer nimic decit vorbe mari si lăudăroșenie! Halal prietenie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.