Occidentolatrii

1

Ce specie or mai fi și ăștia? Și ce „vrea” ei? Adevărul e că s-au înmulțit mai ceva ca iarba rea și mai rău decât ciupercile după ploaie. Sunt toți ca unu’ și unu’ ca toți.

Unii le zic și idioți utili. Eu nu le zic așa, pentru că sună peiorativ, deși nu e. Sunt programați cu aceeași versiune de soft, parcă ar fi smartfoane de ultimă generație. Da, dar sunt mulți. Sunt programați, dar mulți, în asta constă puterea lor.

Și ce „vrea” ei? Ei, aici e un pic bubuța. Occidentolatrii nu prea vrea nimic pentru ei. Vrea doar să fie unii în rând cu alții și toți să fie strâns uniți în jurul minunaților lideri și înaltelor valori și standarde occidentale. Cea mai mare calitate a occidentolatrilor este înalta lor reziliență la argumente și logică. Au niște firewall-uri foarte eficiente, ce nu permit teoriilor conspirației și diversiunilor incorecte politic să intre în că-puțurile lor. Acolo intră doar ce-i verificat și agreat de autorități.

E muncă de Sisif să explici occidentolatrilor frumoși și liberi, îndopați cu „valori” progresiste și cu propaganda gulagului muieuropean, că noi nu trăim în libertate, așa cum cred ei. Occidentolatrii, fasonați și dresați cu corectitudine politică procustiană, știu că dictatură și cenzură e doar în Rusia și în alte câteva țări înapoiate. La noi, în lumea „civilizată”, e raiul pe pământ. La noi nu există cenzură, așa ceva există doar în Rusia. Noi cenzurii îi spunem „standardele comunității”, adevărul științific, adevărul oficial, corectitudine politică, toleranță, acceptarea diversității, combaterea rasismului și a negaționismului, etc… Ei, parcă sună mult mai bine așa, nu? Cenzura e câh!

Chiar și când le vor atârna lanțurile grele ale sclaviei pe umeri și de picioare, occidentolatrii vor spune că nu li le-a impus nimeni, că așa au decis ei, a fost alegerea lor avizată. Și fac asta ca să-l învingem mai repede pe tiranul Putin. Parcă-ți vine să-i invidiezi. Măcar vor muri fericiți și împăcați că au trăit în democrație și libertate. Și strigând: SLAVA z-eroului elensky!

Autor: Albert Toma

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. De aplicat la cazul intelectualilor antiromani ‘occidentolatri’ (Albert Toma).

    *

    „My own experiences with the Russian intelligentsia convinced me that many of them, and perhaps most, are susceptible to American propaganda because of their experiences with communism and prefer acceptance by the West over Russian sovereignty.

    It is often the case that intellectuals are allied against the people, as they most certainly are in the United States where the principal purpose of intellectuals is to demonize America and its white population and to infect the American people with guilt and shame. Many books have been written about the treasonous character of intellectuals. Why should Russian intellectuals be any different?”

    Paul Craig Roberts, Unz Review (anon.to/oKhUFN)

    *

    CC anon.to/kdooLa

    *

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.