Cea mai sărăcită țară a Uniunii Europene

1

Rar a existat o națiune mai binecuvântată prin așezarea sa geografică decât România, care stă la răscrucea Europei. Cu clima sa temperată, irigată de fluviul Dunărea si alte râuri mari, Romania ar putea, și ar trebui, să fie Pământul promis.

Cu o populație de 20 de milioane, este cea de-a șaptea țară că număr de locuitori în UE. RomÂnii sunt etnici europeni și la fel de înzestrați intelectual ca oricare dintre cele mai inteligente popoare ale Europei, și chiar mult mai străluciți intelectual decât unele.

Numele țării în latină este Romanus și literalmente înseamnă „cetățenii Romei”. Resturile umane datând din urmp cu 40.000 de ani fac din această Grădină a Edenului uterul Europei. România a fost poarta de netrecut a Creștinismul Etnic European timp de două milenii.

Ce ar fi putut să meragă rău, în afara faptului că a fost impus comunismul în Romania în februarie 1945 (Conferința de la Yalta) de către domnul războinic neales Winston Churchill și de către președintele SUA Franklin D. Roosevelt?

După ce 45 de ani a fost exploatată de Uniunea Sovietică, sponsorizată de Washington, România a devenit, în 2007 membră a Uniunii Europene. Da, același bloc cvasi-comunist al cărui președinte impus, nu ales, Claude Juncker, recent i-a adus un omagiu lui Karl Marx.

După 12 ani de ocupație a Bruxelleseului/Berlinului, este interesant să vedem ce se întâmpla cu o națiune din Grădina Edenului odată ce devine membră a Uniunii Europene. Ucraina, ia notițe!

România este cea mai religioasă țară din Uniunea Europeană, având mai multe biserici pe cap de locuitor decât orice alt stat membru. În ceea ce privește nivelul de trai, acest vechi teritoriu este cea mai îndepărtată țară europeană. 45% dintre români nu au toaleta în casă. Românii au doar jumătate din puterea de cumpărare a semenilor lor din UE, dar își petrec timpul liber în mall-uri și hipermarket-uri și noi mall-uri și hipermarket-uri, în ciuda crizei.
România este singurul regim care menține cetățenii săi complet dezarmați, dar este cea mai coruptă țară din Europa. Nu mai puțin de 40% din cele 15 miliarde de euro alocați de UE în fiecare an pentru serviciile publice din România sunt furați.

România se află printre puținele țări în care prostituția este complet ilegală, dar din cauza sărăciei endemice și a lipsei de oportunități, este cel mai mare exportator de prostituate în Uniunea Europeană. România este singura țară în care 50% dintre familii declară că nu au membrii angajați, iar 25% din familii au doar un membru angajat ca susținător al gospodăriei.

România se află printre țările cu cei mai mulți absolvenți de studii universitare din lume, dar este țara cu doar două universități în topul celor 1.000, potrivit centrului pentru clasamentul universităților în 2015. România este țara în care educația este finanțată de către stat, dar este pe primul loc în Europa la numărul elevilor analfabeți.

România este țara cu cel mai mare proporție a nemulțumirii exprimată față de elita sa politică, ceea ce este o realizare în Uniunea Europeană. Bine ați venit într-un alt stat eșuat al Uniunii Europene. Pe 23 – 26 mai 2019 votează împotriva candidaților a căror agendă este Globalistă (Bolșevică).

de Michael Walsh

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. E un pic cu dus întors articolul: nu cred că România e țară cu cei mai mulți analfabeți ptrca învățământul e finanțat de stat, o văd și o trăiesc, nu am nevoie de statistica, în tara în care trăiesc cred că sunt mai mulți analfabeți și nu au doar 2 Universități, au atât de multe și private ca se pot face negoturi și vinde diplomele. Iar faptul că România are „cel mai scăzut nivel de trai” și „exporta multe prostituție din cauza lipsei de oportunități” e clar că e din cauza „corupției politice” care este foarte mare după cum spune articolul:”Nu mai puțin de 40% din cele 15 miliarde de euro alocați de UE în fiecare an pentru serviciile publice din România sunt furați.” E clar că guvernul în loc să creeze oportunități ptr popor, fură banii să își creeze firme personale și să deservească interesele corporațiilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.