„Comunismul încă nu a murit. Trage doar să moară”

3

„Nu aş vrea să vă dezamăgesc. Comunismul încă nu a murit. Trage doar să moară, tocmai pentru a ne înşela şi pentru ca în felul acesta scamatoria lui să devină credibilă. Se chinuie să reînvie, însă sub o altă mască şi sub un alt nume: marxismul cultural, ale cărui linii de forţă, în mare parte, sunt tocmai trăsăturile ‘omului nou’ din comunism.

Comuniştii sunt printre noi: şi cei vechi şi cei noi. Unii mai glazuraţi decât alţii. Sunt deghizaţi în apostoli ai neamului, fără să îi preocupe dragostea de ţară, pentru că o denigrează şi îi maculează ideologic trecutul; sunt deghizaţi în apostoli ai toleranţei, când de fapt ei îşi propun să elimine, ori de câte ori se iveşte ocazia, adversarii care pot fi o piedică în construirea ‘omul nou’ ‘gândit’ de ei; sunt deghizaţi în apostoli ai drepturilor copiilor, când de fapt devin nişte propagandişti ai drepturilor în defavoarea copiilor nenăscuţi; sunt deghizaţi în apostoli ai drepturilor omului, când, de fapt, sabotează demnitatea umană prin impunerea unor viziuni şi concepţii care strică ordinea naturală a firii umane”

Ignatie, Episcopul Huşilor

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. E drept, ceea ce afirmati , dar pentru a schimba lucrurile trebuie comunicare sincera cu oamenii care toti formeaza biserica , de cerut parerea , de vaxut care sunt nemultumirile legate de ce se intimpla , de dezbracat de orgoliu care se mascheaza sub diferite forme, pin nu vom ajunge la un dialog obiectiv si rationat de mijloc fara ideologii si dogmatizari exagerate , nu vom gasi solutii , dar solutii sunt , si foarte efective, , Dumnezeu sa ne inzestreze cu smerenie si discernămînt, , „Un parfum bun se face din combinarea mai multor arome,,,

  2. Toate partidele au fosti comunisti si securisti !Pana si cel mai tanar partid cum ar fi usr au primit comunisti in partid ! Dar mai grav e ca seful de la Cotroceni ,a inceput sa promovere apucarile hitleriste , care sunt mai rai decat comunistii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.