„Noi, Ungaria, nu suntem în pericol să fim băgați în război, dar alții au fost deja băgați”

0

„Ascultându-l pe președintele ucrainean, este evident că acest război se prelungește. Nu ne putem aștepta să se încheie în curând. Salvarea de vieți este posibilă doar cu pace și încetarea focului. Noi, ungurii, rămânem de partea păcii.

Anul trecut Ungaria a oferit Ucrainei cel mai mare ajutor umanitar din istoria sa. Am permis ca peste un milion de refugiați din Ucraina să ne treacă granițele. Noi, ungurii, vom continua să ajutăm ucrainenii cu ajutoare umanitare, dar nu vom continua să furnizăm arme.

Negocierile de pace, o încetare a focului cât mai repede posibil și o înțelegere care să conducă la o pace durabilă rămân în interesul Ungariei. Europa este „targetată” mai adânc într-un război care ar putea avea consecințe catastrofale pe termen lung.

Prin urmare, noi, Ungaria, nu suntem în pericol să fim băgați în război, dar alții nu numai că sunt în pericol, ci au fost deja băgați. Și apoi sunt declarațiile despre dacă ele (țările occidentale) sunt sau nu în război cu Rusia. Aceasta este o situație ridicolă, pentru că cine este în război nu este o chestiune de declarații.

Dacă trimiteți arme, dacă finanțați întregul buget anual al uneia dintre părțile aflate în război, dacă promiteți transporturi de arme noi, arme din ce în ce mai moderne, atunci puteți spune ce doriți. Indiferent ce spui, ești în război”, a spus Orbán. (sursa: remixnews.com)

De ce mi se pare mie că omul ăsta e rațional? Oi fi eu bolnav? Pacea putea fi făcută înainte să înceapă războiul. ONU, OSCE, NATO au avut toate datele, din belșug, că Ucraina ataca Donbas-ul înainte să înceapă războiul. Timp de 8 ani. Și cu o săptămână înainte să înceapă invazia l-a intensificat chiar.

Doar imbexilii nu văd, refuză realitatea, să-și hrănească marotele. Când urăști, nu mai judeci. E clar. Și spiritul umanitar e atrofiat. Devii beton în fața argumentelor.

Îi pasă cuiva de morții din Ucraina? Aș! Interesele geopolitice sunt prioritare. Ce mai reprezintă soarta unui popor în bătălia pentru controlul planetar? În mintea politicienilor bolnavi, mă refer. Să fim serioși!

Sursa: David Angelo

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.